Sveriges ledande helhets­leverantör av prov & testning.

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup. LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet.

PCB Piezotronics Inc

PCB Piezotronics Inc har sedan 1967 tillverkat sensorer som används av utvecklingsingenjörer och förebyggande underhållspersonal för att testa och mäta vibrationer, tryck, kraft, akustik, kraft och chock inom forskning och utveckling samt industriella applikationer. ICP® är ett PCB®-registrerat varumärke som står för "Integrated Circuit Piezoelectric" är sensorer som innehåller inbyggd elektronik. Elektroniken omvandlar en högimpedansladdningssignal som genereras av en piezoelektrisk kristall till en användbar lågimpedansspänningssignal som enkelt kan överföras över vanliga tvåtrådiga eller koaxialkablar till valfritt datainsamlingssystem.

Tillverkningen finns i Depew, Buffalo, NY och även i Halifax, North Carolina.

Sensorer PCB

Piezoelektriska accelerometrar

Piezoelektriska accelerometrar

Piezoelektriska accelerometrar erbjuder enorm mångsidighet vid chock- och vibrationsmätningar. Dessa piezoelektriska accelerometrar klarar de flesta mätmiljöer.

Industriella accelerometrar PCB

Industriella accelerometrar

IMI Sensors, en division av PCB Piezotronics, är en global aktör och tillverkare av industriella givare såsom accelerometrar, transmitters och switchar.

Kapacitiva MEMS accelerometrar PCB

Kapacitiva MEMS accelerometrar PCB

Kapacitiva MEMS-accelerometrar används för att mäta lågfrekvensrörelse ner till noll Hertz. Dessa accelerometrar används i applikationer som strukturell övervakning, rymdvibrationsprovning, komfortmätningar och gravitationsmätningar.

Piezoelektriska trycksensorer

Piezoelektriska trycksensorer

Piezoelektriska trycksensorer används för en mängd olika typer av dynamiska tryckmätningar. Förmågan att mäta små tryckfluktuationer vid höga trycknivåer är ett unikt kännetecken för piezoelektriska trycksensorer.

Piezoelektriska kraftsensorer

Piezoelektriska kraftsensorer

Piezoelektriska kraft- och töjningsgivare är hållbara mätsensorer som har exceptionella egenskaper för mätning av dynamisk kraft och töjning.

Mikrofoner PCB

Mikrofoner

PCB:s mätmikrofoner omfattar ett brett sortiment av mikrofonkapslar, förförstärkare och tillbehör. PCB erbjuder både förpolariserade och 200 volts mikrofoner av frifälts-, diffus- och tryckfältstyp,för höga och låga nivåer och för permanent utomhusbruk.

Modalhammare PCB

Modalhammare

Kraftgivare kan vara en utmaning att montera. Därför har PCB många varianter som kan vara förspända för enklaste montering eller ha extremt låg profil för att passa in där det är ont om utrymme.

PCB Lastceller

Lastceller

Lastcellerna som PCB tillhandahåller hjälper dig att möta dina ständigt föränderliga testkrav. PCBs breda urval av lastceller hjälper dig att uppfylla de mest krävande test- och mätkraven.

Hjulkraftsensor PCB

Hjulkraftsensor

PCB® har nyligen lanserat den nya SWIFT Evo hjulkraftsgivaren för roterande och icke-roterande fordonsapplikationer. SWIFT Evo är nästa generations hjulkraftsgivare som erbjuder enkel installation som sparar tid och pengar och en enastående datanoggrannhet under test.

Töjningsgivare PCB

Töjningsgivare

Traditionella töjningssensorer är baserade på straingage-teknologi. För att effektivt kunna mäta töjningsvärdena i en kraft- eller belastningsmätning används oftast en resistansbrygga av Wheatstone-typ.

Momentgivare PCB

Momentgivare

I mer än 25 år har PCB erbjudit momentgivare av olika slag. Dessa momentgivare har hjälpt kunderna att uppfylla de mest krävande test- och mätkraven inom process-, fordons-, flyg- och försvarsindustri men även i utvecklingslaboratorier.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs mer om cookies här.