Sveriges ledande helhets­leverantör av prov & testning.

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup. LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet.

Hjulkraftsensor PCB

Hjulkraftsensor

PCB® har nyligen lanserat den nya SWIFT Evo hjulkraftsgivaren för roterande och icke-roterande fordonsapplikationer. SWIFT Evo är nästa generations hjulkraftsgivare som erbjuder enkel installation som sparar tid och pengar och en enastående datanoggrannhet under test. SWIFT Evo har nu bättre termisk stabilitet, inbyggd TEDS och ett nytt enkelt grafiskt användargränssnitt. Dessutom är SWIFT Evo konstruerad för alla MTS 329 testriggar eftersom SWIFT Evo kan användas både på testbanan och i laboratoriet. PCB Piezotronics är en del av MTS-familjen, därför kommer SWIFT Evo att stödjas av ett starkt globalt team med god service och support, uthyrningsmöjligheter, konsultation ochkalibreringstjänster. Kunderna kommer att dra nytta av förbättrad prestanda, sofistikerad funktionalitet och mycket god tillförlitlighet.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs mer om cookies här.