Sveriges ledande helhets­leverantör av prov & testning.

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup. LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet.

Vötsch Industrial Laboratory Ovens

Vötsch Industrial Laboratory Ovens

Idag är efterfrågan på tillförlitliga, snabba och energieffektiva värmebehandlingar större än någonsin inom fordons- och rymdindustrin, elektronik- och bio-läkemedelsindustrin samt vid universitetets forskningslaboratorier.

Med Vötsch industrugnar med en testvolym mellan 60 och 200 liter erbjuder vi dig värme- och torkugnar för produktutveckling, kvalitetsprovning, värmeåldring och testning av plastprover enligt standarderna

De är idealiska för applikationer som kräver hög precisionstemperaturreglering i området mellan +50 och +300 °C, vilket garanterar reproducerbara, tillförlitliga resultat. De är utformade speciellt för tunga applikationer i industriella miljöer, vilket kräver robusta konstruktioner.

Samma mått som Heraeus-serien 6000, vilket gör det enkelt att byta ut och ersätta befintlig äldre utrustning.

Industrial Laboratory Ovens (pdf)

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs mer om cookies här.