Sveriges ledande helhets­leverantör av prov & testning.

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup. LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet.

En man som håller i flera ritningar.

Om LaboTest AB

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup.

LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet. Våra kunder arbetar med materialtestning. För närvarande representerar vi varumärkena Weiss Ltd, Vötsch, PCB Piezotronics, Endevco, Viatran, IMV Corporation, Vibration Research, 1G Dynamics och Heratherm (tidigare Heraeus) i Sverige och Finland. Vi har vårt huvudsäte i Upplands Väsby och kontor i Askim.

Kundkrets

Våra kunder arbetar med materialtestning och finns representerade inom branscher som Elektronik-, Fordon-, Telecom-, Försvars-, Flyg- och Sjöfartsindustrin, samt företag som bedriver Prov-, Test- och Forskningsverksamhet.

Affärsidé / målsättning

LaboTest AB skall förbli den ledande helhetsleverantören av produkter och service för Prov & Testning av produkter inom miljötålighetsområdet i Sverige. Detta når vi genom:

  • högkvalitativa produkter från marknadsledande leverantörer
  • konkurrenskraftiga priser
  • kunnig, kompetent och engagerad personal

Kunskap för att uppfylla krav

LaboTest AB består av personer med god branschkännedom och kompetens. LaboTest AB har en organisation som är formad för att kunna agera flexibelt utifrån marknadens krav och uppfylla kunders individuella behov med samma flexibilitet och snabbhet för att ytterligare kunna stärka sin marknadsposition i Sverige och utöva framgång.

ShockEvent produkt med lava i bakgrunden.

Produktområden

Vår verksamhet fokuseras främst kring följande produktområden:

Vår serviceorganisation är uppbyggd som ett team där varje medarbetare har sin speciella kompetens, varierande erfarenheter och skilda teoretiska bakgrunder. Vi har bl.a. tekniker med högsta graden av certifikat för köldmediahantering och mångårig erfarenhet av styr och regler osv.

Bred geografisk täckning

Tillsammans med våra konsulter täcker vi hela Sverige. Vi har följande service: Kalibrering, Validering, Justering, Funktionskontroll, Säkerhetskontroll, Underhåll, Akutservice, Installation och Komplettering.

Certifieringar och ackrediteringar

Organistationen är:

  • 17020-ackrediterad för trycksättning med gas.
  • 17025-ackrediterad som kalibreringslaboratorium.
  • kvalitetscertifierad enligt ISO 9001.
  • miljöcertifierad enligt ISO 14001.

LaboTest AB kan stoltsera med att vara auktoriserade service- och återförsäljare av starka världsomfattande tillverkare; Vötsch och Heraeus.

Votch Certifikat
Ackrediteringsmärke 6380 - 17020
Ackrediteringsmärke 6380 - 17025
ISO Logotyp

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs mer om cookies här.