Sveriges ledande helhets­leverantör av prov & testning.

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup. LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet.

Kablagetestning El och Elektronik – Helautomatiska elektriska testlösningar – MK Test

Helautomatiska elektriska testlösningar

MK Test

MK Test är ledande inom konstruktion, tillverkning, leverans och löpande support av helautomatiska elektriska testlösningar. Elfel identifieras och vilken typ av fel diagnostiseras. MK testsystem är din partner för att säkerställa att din produkt överensstämmer med din specifikation.

MK Test

På MK Test, är vår verksamhet att hjälpa ditt företag att leverera konsekvent tillförlitliga elektriska komponenter och utrustning. Men mer än bara att testa utrustning för att säkerställa din produktion testas och levereras till specifikation, arbetar vi med varje kund att se till att dina processer görs så effektivt som möjligt, med provning inbäddad i din produktion. Vi förnya kontinuerligt för att säkerställa att vår utrustning är det mest effektiva och lättanvända på marknaden, och ger livslång support till varje kund, så du kan lita på MK Test är en viktig del av din framtida tillväxt.

Du kan lita på MK Testsystem för att säkerställa att dina elektriska system är 100% testade varje gång. MK Test föddes ur att några av deras kunder ville ha hjälp med att utveckla en ny produkttestning. Det innovativa kärnan förblir kärnan i en verksamhet som syftar till att ständigt vara ledande i sin bransch, i nära samarbete med kunderna för att hjälpa dem att förbättra effektiviteten och arbetsprocesser, att leverera produkter som är perkekta första gången. Vi letar alltid efter att bli bättre, vilket gör testning snabbare och mer robust, och sträcker sig från vår kärna inom flygindustrin.

Mer information: www.mktest.com

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs mer om cookies här.