Sveriges ledande helhets­leverantör av prov & testning.

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup. LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet.

Brett sortiment av system och enheter för miljö-simulering

LaboTest AB erbjuder ett brett sortiment av system och enheter för miljö-simulering. Oavsett om du utför temperatur, klimat, vibration, korrosion, utsläpp, höjd, tryck eller kombinerad stresstest, har vi rätt lösning och kan leverera system i alla storlekar. Från serieprodukter till och med kundspecifika, processintegrerade system. Valet är ditt! För utmärkt reproducerbarhet och exakta testresultat.

System från Labotest

Våra system ställer nya standarder när det gäller funktioner, prestanda och design. De är utformade på ett framåtblickande sätt, monterade med omsorg och underhålls med engagemang. Allt så att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet!

Endast några exempel nämns här på vår hemsida.

Vänligen kontakta oss för ytterligare information.

ClimeEvent och TempEvent bredvid varandra.

Temperatur och Klimat

Vi erbjuder ett brett sortiment av testsystem för miljösimulering.

Miljösimulering innebär att kunna framställa ett önskat förhållande som speglar verkligheten. Möjligheten att kunna framställa ett önskat förhållande under kontrollerade förutsättningar i t ex temperatur och fukthalt ingår i flera utvecklings- och produktionsprocesser av material eller elektroniska komponenter.

Industriella accelerometrar PCB

Sensorer

Sensorer används av utvecklingsingenjörer och förebyggande underhållspersonal för att testa och mäta vibrationer, tryck, kraft, akustik, kraft och chock inom forskning och utveckling samt industriella applikationer.

IMV multiaxiella vibratorsystem

Vibration

Utsätt din provobjekt för vibrationstestning under kontrollerad vibrationer för att simulera ett förhållande och säkerställa en produkts prestanda och tålighet.

DC 100 till över 2000 kW

DC-aggregat

Magna-Power – ledande tillverkare av robusta programmerbara högspänningsaggregat.

Magna-Power är en ledande tillverkare av robusta programmerbara högspänningsaggregat från DC 2 kW till 2000 kW. Magna-Powers högspänningsaggregat är modulärt uppbyggda med liten footprint jämfört motsvarande produkter på marknaden.

MK Test

Kablagetestning

Helautomatiska elektriska testlösningar

MK Test är ledande inom konstruktion, tillverkning, leverans och löpande support av helautomatiska elektriska testlösningar. Elfel identifieras och vilken typ av fel diagnostiseras. MK testsystem är din partner för att säkerställa att din produkt överensstämmer med din specifikation.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs mer om cookies här.