Sveriges ledande helhets­leverantör av prov & testning.

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup. LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet.

Temperaturskåp – temperaturkammare

Temperaturskåp för materialprovning

Vi levererar temperaturskåp och temperaturkammare för materialprovning i kyla, värme och fukt. Vi erbjuder produkter och lösningar som används inom forskning och utveckling där man kan simulera ett önskat förhållande efter behov för att säkerställa prestanda och se förändringar hos ett testobjekt.

Säsongsskillnader, olika klimatzoner – dina produkter måste kunna klara olika temperaturer under tillverkning, transport, lagring och användning. Våra temperaturskåp och temperaturkammare hjälper dig att testa påverkan av temperatur och fuktighet på egenskaperna, funktionen och livslängden för dina produkter. Reproducerbar, certifierad och under accelererade förhållanden.

LabEvent Temperaturkammare

Temperaturkammare i LabEvent-serien tillåter dig att genomföra ideala temperaturprov för mindre testobjekt inom områdena forskning, utveckling och kvalitetskontroll. Dagliga föremål, kosmetika, elektroniska komponenter och medicinska produkter måste uppfylla vissa kvalitetsstandarder. För utvecklings- och produktionsprocesser av material eller elektroniska komponenter måste de testas under realistiska temperaturförhållanden för att bestämma eventuella svagheter eller åldringsinducerade skador på förhand. Med ett temperaturområde från -70 ° C till +180 ° C erbjuder de idealiska förutsättningarna för att testa resistans hos testobjekt mot extrema temperaturer. Utmärkta egenskaper för konstanta eller cykliska temperaturtest.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs mer om cookies här.