Sveriges ledande helhets­leverantör av prov & testning.

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup. LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet.

Stabilitetstestning

Vårt standardutbud omfattar klimatkammare från 34 l till 2000 l samt walk-in testkammare som standardlösningar från 10 m³ till 300 m³ finns tillgängliga för genomförandet av stabilitet tester. Vi erbjuder även individuella lösningar med avseende på volym, säkerhet och design för varje kund och behov inom vår kompetens.

Stabilitetstest Pharma

Stabilitetstest Pharma

GMP-kompatibla och FDA-kompatibla lösningar för produktion och förpackning av läkemedel och aktiva substanser – från stabilitetsprovning i utvecklingsfasen, stabilitetstestning av hållbarheten hos förpackningar under dragspänning och steril fyllning av förpackningar, hela till optimala, bakteriefri produktion under renrumsbetingelser.

Testvolym: 280, 600, 1300 och 2000 l

Temperaturområde: +5 °C till +60 °C

Fuktområde: 20 % till 90 % RH

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs mer om cookies här.