Sveriges ledande helhets­leverantör av prov & testning.

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup. LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet.

IMV Vibratorer

Elektrodynamiska vibratorsystem

IMV erbjuder 1-axliga och 3-axliga högkvalitativa elektrodynamiska vibratorsystem som genererar krafter som stöder ett stort antal olika typer av testobjekt. IMVs vibratorsystem är väl lämpade för alla olika typer av vibrationstester som körs idag från mindre komponenttestning till stora strukturer, som exempelvis större fordonsdelar, satellitsystem eller flygplansdelar. Kontakta gärna LaboTest för att diskutera just dina specifika testbehov. Med IMVs breda högkvalitativa sortiment kommer vi med största sannolikhet att kunna erbjuda er en konkurrenskraftig helhetslösning.

IMV i-serie

IMV i-serie

IMVs i-serie är standard serien som ändå täcker in många test behov som våra kunder har idag. IMVs i-serie erbjuder också även den avancerad automatisk energibesparing, interaktivitet med högsta kvalitet.

Luftkylda vibratorsystem mellan 3kN – 54kN.

IMV A-serie

IMV A-serie

IMVs nya A-serie uppfyller testbehoven för en mångsidig testmiljö där testkraven blir allt mer tuffare. IMVs A-serie erbjuder avancerad automatisk energibesparing, interaktivitet och högsta kvalitet som förbättrar arbetsmiljön för vibrationstestning.

Luftkylda vibratorsystem mellan 12kN – 74kN.

IMV multiaxiella vibratorsystem

IMV multiaxiella vibratorsystem

Sedan starten 1957 har IMV producerat många innovativa vibratorsystem. Till främst fordonsindustrin i Asien har IMV såld hundratals multiaxiella vibratorsystem som mer eller mindre är en standard idag för fordonsindustrin i Asien. IMV äger också en del test hus globalt där dom erbjuder test tjänster åt sina kunder och därmed har också IMV parallellt kunnat förbättra sina innovativa produkter till sina kunder.

IMV K-serie

IMV K-serie

IMVs tysta vattenkylda K-serie är den kraftfullaste serien IMV har att erbjuda. Dessa vibratorsystem levereras till kunder med tunga otympliga testobjekt som utsätts för de tuffaste testkraven, exempelvis tunga otympliga batteripacks till fordonsindustrin.

Vattenkylda vibratorsystem mellan 30kN-350kN

IMV J-serie

IMV J-serie

IMVs J-serie erbjuder en lång slaglängd 100mm p-p och en hög testhastighet upp till 3.5m/s. Dessa vibratorsystem levereras till kunder som måste kunna utföra tuffa testprofiler där testobjekt utsätt för höga chockpulser. Med IMVs J-serie kan exempelvis ett test hus utföra de flesta vibrationstester som finns idag.

Luftkylda vibratorsystem mellan 16kN-54kN

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs mer om cookies här.