Sveriges ledande helhets­leverantör av prov & testning.

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup. LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet.

Ljudnivåmätare

Ljudnivåmätare

Ljudnivåmätare

Modell 831C är Larson Davis nya klass 1 mätare designad för olika funktioner i ett och samma skal till ett konkurrenskraftigt pris. Larson Davis 831C är bestyckad med det senaste gränssnittet och har en stor tydlig högupplöst färgdisplay. Modell 831C är mångsidig och kan konfigureras på många olika sätt, exempelvis långtidsanalys av miljöbuller, efterklangsmätningar och frekvensanalys i realtid. Larson Davis modell 831C levereras helt enligt tradition med funktion och innovation i ett ruggat handhållet skal med ett ackrediterat kalibreringscertifikat och alla nödvändiga tillbehör som behövs för att kunna utföra en klass 1 mätning. Larson Davis erbjuder 24 månaders garantitid, 24 timmars online support och service/kalibreringar i en ackrediterad spårbar miljö.

Larson Davis modell 831C erbjuder:

  • Klass 1 mätning enligt IEC 61672-1:2013 och ANSI S1.4-2014
  • Frekvensanalys i realtid med 1/1 och 1/3 oktavband enligt IEC 61260:2014 och ANSI S1.11-2014 Class 1
  • Dynamiskt område upp till 120dB
  • 2GB internminne som kan utökas via USB
  • Streama dina mätningar i en webbrowser via WiFi, LAN eller i din mobil.
  • Alternativ strömmatning med 4st AA batterier, USB matning, extern strömkälla mm.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs mer om cookies här.