Sveriges ledande helhets­leverantör av prov & testning.

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup. LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet.

Viatran

Viatran är en världsledande leverantör av innovativa tryck- och nivåsändare. Våra precisions givare och robusta trycktransmitter ger repeterbara mätningar över ett stort antal tryck och temperaturer. Viatran trycksensorer erbjuder mV/V, spänning och 4-20 mA utgångar tillsammans med en mängd olika elektriska anslutningar och tryckportsbeslag. Våra trycksensors produktfamiljer inkluderar vanliga trycktransmittrar, högtrycksgivare, differenstrycksgivare, nedsänkbara trycksensorer, procestrycksgivare, sanitära trycktransduktorer, tryckmonterade trycksensorer, trycktransmitters med hög belastning och speciella trycksensorer.

I ett halvt sekel har Viatran löst tryck, nivåmätning, extrema temperaturer i några av de tuffaste applikationsmiljöerna - mycket frätande media, skadligt cykliskt tryck och allvarliga stötar och vibrationer. Viatrans trycksensorer och nivåmätare är konstruerade för applikationer som olje- och gastjänster, stålproduktion, mat och medicinsk utrustning, gjutning, kemisk produktion och olika fordons- och rymdprov. Viatran erbjuder en mängd olika högtrycksgivare och sändare med hög noggrannhet i mV/V, V, mA och digitala utgångar för att möta dina varierade krav. Våra högtrycksgivare ligger mellan 0,1% och lägre. I vissa fall är den höga noggrannheten fast; och i andra fall är hög noggrannhet är en option.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs mer om cookies här.