Sveriges ledande helhets­leverantör av prov & testning.

LaboTest AB ingår i den holländska koncernen OmnirayGroup. LaboTest AB är ett företag som bedriver en mer än 45 år gammal verksamhet som levererar och servar produkter med högsta kvalitet.

Industriella accelerometrar

Industriella accelerometrar

IMI Sensors, en division av PCB Piezotronics, är en global aktör och tillverkare av industriella givare såsom accelerometrar, transmitters och switchar. Dessa industriella sensorer används för att upptäcka obalans, defekta lager och felinställning genom att mäta maskinens vibration, vilket ger tidig diagnos av fel och därmed minskar driftstörningar. Vår omfattande produktlinje ansluts enkelt till datainsamlingsutrustning inklusive online-system och handhållna datainsamlare. IMI erbjuder ett komplett sortiment piezoelektriska accelerometrar, hastighetssensorer, vibrationssensorer med dubbla anslutningar, 4-20mA vibrationssändare, omkopplare, reläer, kablar och tillbehör.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs mer om cookies här.